BLOG

Η Fedenet εξελίσσεται σε FDN Group
31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η Fedenet εξελίσσεται σε FDN Group

Η Fedenet αποτελεί ένα ισχυρό Digital Agency που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2010. Έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο αριθμό ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων ενώ παράλληλα έχει αναλάβει ολοκληρωμένα πακέτα Digital Marketing σε πολύ δυνατά brands με ισχυρούς προϋπολογισμούς. Έχει συμβάλλει με καινοτόμες ιδέες και σχεδιαστικές υλοποιήσεις στο Branding πολλών εταιρειών και προσφέρει υπηρεσίες hosting με ασφάλεια και αξιοπιστία.
 
Το 2019 κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα και δημιουργούμε μία ολοκληρωμένη και ισχυρή εταιρική παρουσία στην οποία και χαρίζουμε το όνομα FDN GROUP. Σκοπός της FDN GROUP είναι να εξελίξει και να αναπτύξει περαιτέρω τις Digital Υπηρεσίες που προσφέρει έως τώρα η Fedenet και να τις συνδυάσει με ολοκληρωμένη επιχειρηματική στρατηγική καθοδήγηση, παρέχοντας έτσι ένα μοναδικό πακέτο υπηρεσιών. 
 
Αναπτυσσόμαστε και εντάσσουμε νέα ισχυρά στελέχη στο δυναμικό μας και προσθέτοντας τις νέες μας εγκαταστάσεις δημιουργούμε πλέον ένα σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό περιβάλλον εργασίας έκτασης 360m2.
 
Πλέον, έχουμε τη δυναμική, την τεχνογνωσία και την εμπειρία να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο για κάθε επιχείρηση, με πυλώνα τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο που αποτελούν τη βάση για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει έως σήμερα και σας υποσχόμαστε ακόμη καλύτερες, καινοτόμες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες!





 
Share: