BLOG

Best Performance in FMCG & Grocery! Gold βραβείο για την FDN Group στα Peak Awards 2021
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Best Performance in FMCG & Grocery! Gold βραβείο για την FDN Group στα Peak Awards 2021

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των PEAK Performance Marketing Awards 2021, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 5η χρονιά η BOUSSIAS, με την υποστήριξη της Google, προκειμένου να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

H FDN Group φόρεσε τα καλά της, «κατέβασε» ομάδα και παρέλαβε το Gold βραβείο Best Performance in FMCG & Grocery για την Pure Natural!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γρηγόρη Πετσάνη, General Manager της Pure Natural, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την ευκαιρία που μας δόθηκε να του αποδείξουμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε όταν υπάρχουν καλές συνεργασίες.

Στόχος μας είναι η επίτευξη του άριστου αποτελέσματος και η πραγματική επιβράβευση που αποζητούμε είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες και σταθερές συνεργασίες εμπιστοσύνης. Τα βραβεία έρχονται σαν ένα επιπλέον δώρο αναγνώρισης και όχι ως ο τελικός προορισμός αυτού του τόσο δημιουργικού ταξιδιού το οποίο είναι γεμάτο ευχάριστες προκλήσεις που μας παρακινούν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Σε αυτή τη διαδρομή δεν υπάρχει peak γιατί δε βάζουμε όριο στην πρόοδο μας.

Η δική σας εμπιστοσύνη, το κίνητρο μας για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά!

Σας ευχαριστούμε!
Inspiring success to you!

 


 
Share: