BLOG

Πού απευθύνεται το Digital Marketing
08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Πού απευθύνεται το Digital Marketing

Το Marketing είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά ώστε ένα προϊόν να φτάσει στον καταναλωτή και να επιτευχθεί η πώληση. Στον σημερινό κόσμο το παραδοσιακό μάρκετινγκ έχει δώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη θέση του στο digital και τα βήματα προς την οποιαδήποτε προωθητική κατεύθυνση πρέπει να είναι προσεκτικά γιατί μπορούν να μας απογειώσουν αλλά και να μας ζημιώσουν. Για το λόγο αυτό είναι συνετό να απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που μπορούν να σταθούν δίπλα μας συμβουλευτικά δίνοντας μας σωστές κατευθύνσεις για τον κλάδο της επιχείρησης μας.

 


Πού απευθύνεται το Digital Marketing



Το Digital Marketing σήμερα απευθύνεται στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. Από την πιο μικρή έως και την πιο μεγάλη επιχείρηση η προώθηση μέσω των Digital καναλιών συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του branding, των υποψήφιων πελατών και εν τέλει των πωλήσεων. Η χρήση του διαδικτύου στη χώρα μας είναι πλέον καθολικη. Στις ηλικίες 13-70 ετών φτάνει πλέον στο 89%, με το 83% να δηλώνει ότι συνδέεται καθημερινά στο Διαδίκτυο. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, όμως, είναι πως ο χρόνος παραμονής φθάνει κατά μέσο όρο τα 213 λεπτά ημερησίως. Αν συνυπολογίσουμε πως ο μέσος καταναλωτής βλέπει έως και 8.000 διαφημίσεις την ημέρα online, φαίνεται πως η χρήση του Digital Marketing στη σωστή κατεύθυνση είναι κρίσιμη για να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό.



Σε τι συμβάλλει επιπλέον το Digital Marketing



Αναλυτικότερα, εκτός από την αύξηση των πωλήσεων, το Digital Marketing πετυχαίνει και άλλους στόχους όπως την αναγνωρισιμότητα του brand  αλλά και την εδραίωση μίας συγκεκριμένης σχέσης με το κοινό, φέρνοντας το κοντά του μέσω των social media ή δημιουργώντας ένα αυστηρά επαγγελματικό προφιλ με κύρος. Ακόμη το Digital Marketing μπορεί και μεταφέρει λεπτομέρειες για το brand που υπό άλλες συνθήκες θα χάνοταν. Λεπτομέρειες όπως vegan brand, cruelty free, μικρή επιχείρηση μετράνε πλέον σημαντικά για το κοινό μας.

Τέλος, μέσω του digital marketing, επιτυγχάνεται η επικοινωνία μίας σαφούς εικόνας για το προφιλ και τους στόχους της επιχείρησης μας, έτσι ώστε να προσελκυσθεί το σωστό κοινό και κατά συνέπεια να αυξηθούν κατακόρυφα οι πωλήσεις μας.

Η επιλογή συνεργατών για την online προώθηση του brand μας, είναι πλέον και η «βιτρίνα» μας στον κόσμο του ecommerce.



 
 
 
Αν θέλετε να δείτε πως το Digital Marketing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας έμπρακτα, κλείστε το ραντεβού σας με την FDN GROUP τώρα >
 
 






 
 
Share: