BLOG

Γίναμε 10 χρονών και το γιορτάζουμε!
14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Γίναμε 10 χρονών και το γιορτάζουμε!

Το 2010 ξεκινήσαμε μία φιλόδοξη προσπάθεια να δημιουργήσουμε μία καινοτόμα επιχείρηση που να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Ένα δύσκολο εγχείρημα με πολλά εμπόδια και προκλήσεις. Εμείς όμως τα καταφέραμε και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο καινοτόμα.

Η εταιρεία μας δεν θα είχε φτάσει έως εδώ χωρίς την απόλυτη και ουσιαστική εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πελάτες μας. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε όμορφα projects και να χτίσουμε μακροχρόνιες win - win συνεργασίες. Αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις και τα προβλήματα και τις μετατρέψαμε σε νέες ευκαιρίες. Μαζί εξελιχθήκαμε και δημιουργήσαμε ισχυρούς δεσμούς.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Η FDN GROUP είναι οι άνθρωποι της οι οποίοι εργάστηκαν με όρεξη, γνώση και μεράκι, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί. Είμαστε μία ισχυρή, αποδοτική & ενωμένη ομάδα και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια εργάστηκαν & συνεργάστηκαν μαζί μας και παράξαμε μαζί αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Στο παρακάτω link έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο timeline και video με τις καλύτερες και πιο δυνατές στιγμές της δεκαετίας. Πάμε πιο δυνατά!! Πάμε πιο καινοτόμα!! Πάμε πιο ψηλά!!


> Δείτε εδώ το timeline





 
Share: