BLOG

AppWise: Μία πραγματικά ισχυρή πλατφόρμα για το νέο σας E-shop
23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

AppWise: Μία πραγματικά ισχυρή πλατφόρμα για το νέο σας E-shop


Η Fedenet από το 2010 αναπτύσσει συνεχώς την πλατφόρμα AppWise και την έχει πλέον μετατρέψει σε ένα πανίσχυρο εργαλείο δημιουργίας και διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων και όχι μόνο.




Το AppWise βασίζεται σε μία απλή και έξυπνη αρχιτεκτονική που μας βοηθά στην υλοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών project και πλήρη προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Επιπλέον, διαθέτει ένα σύγχρονο και εύκολο περιβάλλον διαχείρισης με αμέτρητες ευκολίες. Το περιβάλλον προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης και με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιείται ο τρόπος που μία επιχείρηση διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό της κατάστημα.
 
Η εμπειρία και η συναναστροφή με πολλούς επαγγελματίες μας έχει προσφέρει ουσιαστική γνώση των αναγκών των επιχειρήσεων ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησής τους. Η φιλοσοφία μας, να καλύπτουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποτέλεσε και αποτελεί οδηγό για την εξέλιξη των συστημάτων μας. Έτσι μέσα σε αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν εργαλεία, μηχανισμοί και αυτοματισμοί που σπάνια συναντιούνται τόσο σε custom όσο και σε open source συστήματα. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε με σύντομο τρόπο τα 25 πιο βασικά εργαλεία και δυνατότητες που διαθέτει το σύστημα AppWise και θεωρούμε ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου και απαιτητικού ηλεκτρονικού καταστήματος.
 



#1 Διασύνδεση με όλες τις τράπεζες και το paypal

Με όποια τράπεζα και αν συνεργάζεστε μπορούμε εύκολα και αξιόπιστα να τη διασυνδέσουμε με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για να δέχεστε πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Επίσης, διαθέτουμε πλήρη διασύνδεση με το paypal.

 



#2 Διασύνδεση με όλες τις ελληνικές courier ή όποια άλλη εσείς επιθυμείτε

Το σύστημα μας διασυνδέεται με όλα τα συστήματα courier έτσι ώστε να μπορείτε αυτοματοποιημένα να εκδίδετε, διαχειρίζεστε και ακυρώνετε τα voucher. Επίσης, μπορείτε να κλείνετε τις αποστολές και να εκτελείτε τις κατάλληλες εκτυπώσεις ανάλογα με την courier. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μία εταιρείες courier παράλληλα.
 



#3 Αυτοματοποιημένος υπολογισμός μεταφορικών ακόμη και για custom ανάγκες, όπως η χρήση μεταφορικών και μεγάλων πακέτων



Το σύστημα μας υποστηρίζει τους τιμοκαταλόγους των courier διαχωρίζει την Ελλάδα σε Χερσαίους, Νησιωτικούς προορισμούς και σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές προσαρμόζοντας κατάλληλα τους τιμοκαταλόγους. Ταυτόχρονα διαχωρίζουμε τις χώρες τους εξωτερικού σε ζώνες και μπορούμε να υπολογίσουμε εύκολα τα μεταφορικά και για το εξωτερικό. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας μοντέλο μεταφορικών όπως ακριβώς το επιθυμείτε και καλύπτει τις ανάγκες σας.
 



#4 Προϊόντα με ιδιότητες απεριόριστων συνδυασμών και δυνατοτήτων



Χρώματα, μεγέθη και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε υποστηρίζονται πλήρως ως ιδιότητες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και με πολλές παραμετροποιήσεις να λειτουργήσουν ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε.
 



#5 Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι με αυτοματοποίηση στον τρόπο λειτουργίας τους



Το σύστημα μας υποστηρίζει πολλαπλούς τιμοκαταλόγους για κάθε προϊόν οι οποίοι μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα χρονοπογραμματισμού έναρξης και λήξης των τιμοκαταλόγων.
 



#6 Υποστήριξη λιανικής και χονδρικής



Τα ηλεκτρονικά μας καταστήματα διαθέτουν υποστήριξη λιανικής και χονδρικής πώλησης, με δυνατότητα τιμολογιακών πολιτικών και ενεργοποίηση τους ανάλογα με τον πελάτη. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης ή μη αυτόματης ενεργοποίησης χρηστών.
 



#7 Αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά μέσα από πρότυπα



Δυνατότητα δημιουργίας προτύπων χαρακτηριστικών στα οποία μπορεί να γίνει και επιπλέον διαχωρισμός ενοτήτων και να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος
 



#8 Δυναμική διαχείριση φίλτρων για όλα τα στοιχεία των προϊόντων



Το σύστημα AppWise παρέχει πλήρη δυναμική διαχείριση φίλτρων τα οποία παρέχουν φίλτρα σε διάφορες μορφές και για όλα τα στοιχεία που διαθέτει το προϊόν ως πληροφορία. Τα φίλτρα μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα σε μία ή και περισσότερες κατηγορίες.
 



#9 Σύστημα cache για βέλτιστη ταχύτητα και απόκριση ακόμη και με πολύ μεγάλο όγκο επισκεπτών


Η ταχύτητα απόκρισης των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων είναι κάτι που πάντα μας απασχολούσε και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Για το σκοπό αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα cache το οποίο επιτρέπει την υποδοχή τεράστιου αριθμού επισκεπτών χωρίς τη χρήση πολλών πόρων.
 



#10 Σύστημα Kουπονιών

Το σύστημα διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα Κουπονιών στο οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε τη δική σας πολιτική και την αυτοματοποιήσουμε σε διάφορα σημεία εντός και εκτός ηλεκτρονικού καταστήματος.




 


#11 Σύστημα Loyalty



Το AppWise διαθέτει σύστημα επιβράβευσης των πελατών με πόντους ή ευρώ το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις δικές σας ανάγκες και να λειτουργήσει αποτελεσματικά τόσο εντός όσο και εκτός του ηλεκτρονικού καταστήματος.
 



#12 Blacklist



Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα αντιμετωπίζουν προβλήματα με πελάτες οι οποίοι συστηματικά εκτελούν παραγγελίες με αντικαταβολή και δεν τις παραλαμβάνουν ποτέ. Αυτό δημιουργεί τεράστιο κόστος για τις επιχειρήσεις και είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Για το λόγο αυτό το σύστημα μας διαθέτει blacklist η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να ελέγχεται αυτόματα από το σύστημα αυτή η καταναλωτική συμπεριφορά.
 



#13 Μηχανισμοί προσφορών



Προσφορές 1+1 δώρο, εκπτωτική πολιτική ανάλογα με τα προϊόντα που προστίθενται στο καλάθι και πολλά ακόμη είναι πλέον εύκολο να υποστηριχθούν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χάρη στους μηχανισμούς που δημιουργήσαμε στο AppWise.
 



#14 Προσφορές χρονομέτρων



Το κοινό κυνηγάει τις προσφορές και θέλει να αισθάνεται ότι εκμεταλλεύεται ευκαιρίες. Με τις προσφορές χρονομέτρου δημιουργούμε εντυπωσιακό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό εκπτωσιακό περιβάλλον για προϊόντα σας.
 



#15 Πολλαπλές αποθήκες



Το σύστημα AppWise υποστηρίζει πολλαπλές αποθήκες οι οποίες μπορούν είτε να συμμετέχουν είτε και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την υποστήριξη των πολλαπλών αποθηκών παρέχεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα με πολλές ακόμη δυνατότητες που θα αναλυθεί περισσότερο σε επόμενο άρθρο. 
 



#16 Παρακολούθηση παρτίδων με δυνατότητα ιχνηλάτησης των προϊόντων που πωλούνται στις παραγγελίες



Οι ποσότητες των προϊόντων υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθηθούν σε παρτίδες και με αυτόν τον τρόπο να καταγράφονται στις παραγγελίες. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει πλήρης ιχνηλάτηση των προϊόντων που πωλήθηκαν μέσω του eshop όπως επίσης μπορεί να γίνει παρακολούθηση των ημερομηνιών λήξεων.
 



#17 Σύστημα λιανικών πωλήσεων



Το AppWise διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα λιανικών πωλήσεων το οποίο μπορεί να υποστηριχθεί και από touch οθόνη σαν μία σύγχρονη ταμειακή μηχανή.
 



#18 Πλήρες οικονομικό κύκλωμα για παρακολούθηση εσόδων, εξόδων και κερδοφορίας



Το AppWise διαθέτει ολοκληρωμένο κύκλωμα παρακαλούθησης οικονομικών στοιχείων με καρτέλες πελατών και προμηθευτών και σχετικές αναφορές.
 



#19 Αναφορές πωλήσεων, αγορών, αποθήκης, πελατών, προμηθευτών



Το AppWise παρέχει πολλές αναφορές που μπορείτε να φιλτράρετε όπως επιθυμείτε και να εξάγετε σε excel ή pdf. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε όποια αναφορά επιθυμείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.





#20 Διασύνδεση με τις περισσότερες γνωστές πλατφόρμες

Διαθέτουμε ήδη μία πληθώρα μηχανισμών που υποστηρίζουν τις περισσότερες γνωστές πλατφόρμες: Skroutz, BestPrice, Glami, Linkwise, Facebook, Google ads, Mailchimp, Contact Pigeon κλπ.



Ακόμη και αν θέλετε μία δική σας διασύνδεση ή διασύνδεση με ένα σύστημα που δεν έχουμε ήδη κατασκευάσει μπορούμε να τα προγραμματίσουμε για εσάς.
 




#21 Ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας με τους πελάτες σε διάφορες φάσεις (Email, Viber, sms)



Το σύστημα ΑppWise διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας με δυναμικά μηνύματα τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν εύκολα κάθε στιγμή και να λειτουργούν και να ενεργοποιούνται σε διάφορες φάσης. Τα μηνύματα αυτά μπορούν να αποστέλλονται είτε με Email, είτε με Viber είτε και με SMS.
 



#22 Απεριόριστες δυνατότητες customization ανάλογες με τις δικές σας ανάγκες



Η μεγαλύτερη δύναμη στην εταιρεία μας είναι ότι διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την ικανότητα να δημιουργήσουμε για εσάς εντελώς νέες και custom λειτουργίες στο σύστημα σας και να τις ενσωματώσουν και να λειτουργούν ακριβώς όπως το επιθυμείτε και με βάση τις ανάγκες σας.
 



#23 Πολλαπλά επίπεδα χρηστών με δυνατότητες προσαρμογής προβολής και επεξεργασίας



Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας διάφορων επίπεδων χρηστών όπου υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης στις ενότητες που θα μπορούν να προβάλουν και ποια στοιχεία θα μπορούν να επεξεργαστούν.
 



#24 Ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής barcode και λειτουργία με barcode στο σύστημα για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία



Για την πλήρη υποστήριξη της αποθήκης παρέχουμε ολοκληρωμένο σύστημα παραγωγής barcode το οποίο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στον εκτυπωτή σας και να σας βοηθήσει να οργανώσετε την αποθήκη σας.
 



#25 Πλήρης καταγραφή ιστορικού κινήσεων για όλες τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο σύστημα από κάθε επίπεδο χρήστη



Κάθε κίνηση που πραγματοποιείται στο σύστημα AppWise καταγράφεται και παρέχεται στους διαχειριστές του συστήματος έτσι ώστε να γνωρίζουν όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί στο σύστημα τους.

 
Υπάρχουν ακόμη πολλές δυνατότητες και πολλές λειτουργίες που παρέχονται στο AppWise και μπορούν να αλλάξουν και να εκσυγχρονίσουν τελείως τον τρόπο που λειτουργεί έως τώρα η επιχείρηση σας.

 
 
 
Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να οργανώσουμε μία demo παρουσίαση του συστήματος ΑppWise.
 
 






 
Share: