BLOG

100% επιδότηση κατασκευής eshop μέσω ΕΣΠΑ
08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

100% επιδότηση κατασκευής eshop μέσω ΕΣΠΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΩΣ 5/4

Το ηλεκτρονικό εμπόριο λόγω της πανδημίας και του σχετικού lock down έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας πραγματικότητας της αγοράς.



Η εταιρεία μας αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμα ηλεκτρονικά καταστήματα με σκοπό να πρωταγωνιστούν στον κλάδο τους και να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή  απόδοση στην εκάστοτε επιχείρηση. 

Με βάση την υπάρχουσα κατάσταση διαμορφώνεται από την κυβέρνηση ειδικό πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί έως 100% την ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος για τις επιχειρήσεις με ποσό έως 5.000 ευρώ.

Στην επιδότηση μπορούν να συμμετέχουν οι εταιρείες με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
 
  • Να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και αναλυτικοί αυτού). Εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού και οι επιχειρήσεις που εντάσσονται σε ήδη οργανωμένο ομοιόμορφο δίκτυο διανομής προϊόντων (Franchise).
  • Να διατηρούν φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών, δηλαδή εμπορικό χώρο που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες
  • Να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από 18/3/2020 και εφεξής
  • Να υποβάλλουν μία επενδυτική πρόταση ανά ΑΦΜ
  • Το συνολικό ποσό των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που έχει λάβει στο παρλθόν η επιχείριση, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης από αυτή τη Δράση, να μην υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ μέσα σε μία τριετία πριν από την ημερομηνία ένταξης της πρότασης.
  • Να υπάρχει μείωση τζίρου τουλάχιστον 20% κατά το 4ο τρίμηνο του 2020 σε σχέση με το τζίρο του 4ο τριμήνου του 2019.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα δημιουργθεί θα πρέπει να λειτουργεί σε δύο γλώσσες, να έχει responsive σχεδίαση, να διασφαλίζει την πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία (ΑμΕΑ) και να διαχειρίζεται παραγγελιοληψία, αποθήκη και ηλεκτρονικές πληρωμές.

Η FDN GROUP αναλαμβάνει να συντάξει πλήρως και δωρεάν την αίτησή σας για ένταξη στο πρόγραμμα. Έπειτα εφόσον η επιχείρησή σας εγκριθεί, έχει αναπτύξει ένα μοναδικό πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την ανάπτυξη, τη διαμόρφωση αλλά και τη φιλοξενία του νέου σας eshop, σύμφωνα με τα πρότυπα που απαιτούνται και εγγυάται την έγκαιρη παράδοση των υπηρεσιών εντός του χρονοδιαγράμματος που ορίζεται από το ΕΣΠΑ. Παράλληλα αναλαμβάνει και την ολοκληρωμένη σύνταξη του φακέλου σας έτσι ώστε να λάβετε το ποσό επιδότησης από το πρόγραμμα.



Γιατί όμως να επιλέξετε την εταιρεία μας
για την ανάπτυξη του νέου σας eshop; 




1. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργούμε χαρακτηρίζονται από εξαιρετική αισθητική, λειτουργικότητα και απόδοση. Η εταιρεία μας σας παραδίδει ένα eshop, που θα σας προσφέρει πραγματικά ένα νέο ισχυρό κανάλι πωλήσεων.

2. Αναπτύσσετε το νέο σας eshop σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο με portfolio και projects που έχουν βραβευτεί πολλές φορές.

3. Έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και την εμπειρία για να σας υποστηρίξουμε σωστά και μετά την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

4. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ανάπτυξη του φακέλου σας και τη δημιουργία του eshop χωρίς επιπλέον κόστη.

5. Παραδίδουμε το νέο σας eshop σε έως και 7 ημέρες από την έναρξη της συνεργασίας μας έτσι ώστε να το έχετε άμεσα διαθέσιμο για τις πωλήσεις σας.

6. Είμαστε μία εταιρεία με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που μπορεί να σας υποστηρίξει εν συνεχεία και στον τομέα του digital marketing.


Συμπληρώστε τώρα τα στοιχεία σας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες:



 
Share: