BLOG

Γιατί η μετάβαση στο Appwise οδηγεί σε άμεση Αύξηση των Πωλήσεων
26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Γιατί η μετάβαση στο Appwise οδηγεί σε άμεση Αύξηση των Πωλήσεων

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα εμφανίζει σημαντική αύξηση κάθε χρόνο. Ιδιαίτερα το 2020, λόγω της πανδημίας, το e-commerce απορρόφησε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων από τα φυσικά καταστήματα.



Ασφαλώς, τη χρονιά που μας πέρασε δημιουργήθηκαν πολλά νέα ηλεκτρονικά καταστήματα με σκοπό να διεκδικήσουν ένα μέρος της πίτας αυτής. Τι είναι όμως αυτό που κάνει κάποια eshop να πετυχαίνουν και άλλα όχι και πώς το Appwise συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση των πωλήσεων και εν τέλη στην επιτυχία;  

Η FDN GROUP δημιουργεί συνεχώς νέα ηλεκτρονικά καταστήματα πολλά εκ των οποίων αποτελούν αναβαθμίσεις eshop που ήδη λειτουργούν αρκετά χρόνια. Μεταβάσεις από πολλές γνωστές πλατφόρμες (opencart, cs cart, presta, woocommerce, magento κ.α.) αποτελούν πολύ συχνό case study για την εταιρεία μας. Κατά τη μετάβαση υπάρχει το άγχος από την πλευρά του επιχειρηματία  ώστε όλα να γίνουν σωστά και η μετάβαση αυτή να μην οδηγήσει σε τυχόν μείωση πωλήσεων, έστω και παροδική. Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τους πελάτες μας να βλέπουν από την αρχή ακόμη της λειτουργίας του νέου τους eshop αύξηση των πωλήσεων, στις περισσότερες περιπτώσεις εντυπωσιακά μεγάλη.

Και για την εταιρεία μας φυσικά αυτό είναι ευχάριστο αλλά δεν αποτελεί έκπληξη καθώς γνωρίζουμε εξαρχής τα σημεία στα οποία διαπιστώνονται αδυναμίες και παραλείψεις και έχουμε ήδη φροντίσει για τη σωστή επίλυσή τους. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει κάποια από τα πιο σημαντικά στοιχεία που οδηγούν σε άμεση αύξηση των πωλήσεων κατά τη μετάβαση στο Appwise.


#1 Αισθητική και Responsive Σχεδιασμός
Σε όλες τις Open Source πλατφόρμες η σχεδίαση πραγματοποιείται πάνω σε ένα έτοιμο template στο οποίο οι πελάτες προσαρμόζουν τις ανάγκες τους. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν υπάρχει καν η παρέμβαση κάποιου web designer έτσι ώστε να δοθεί ένα σωστό αποτέλεσμα. Η FDN GROUP με το Appwise παραδίδει το ηλεκτρονικό κατάστημα έπειτα από τη σωστή και ολοκληρωμένη παρέμβαση του τμήματος web design. Αυτό οδηγεί σε ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα και σε έναν Responsive Σχεδιασμό με έμφαση στη λεπτομέρεια.



#2 Καθαρό Checkout και εύκολη διαδικασία αγοράς



Η φιλοσοφία του Appwise δεν περιορίζεται στο να στοιβάξει τις ανάγκες όλων των eshop σε μία κοινή λογική και μετά μέσα από αυτή να προσπαθήσει να δημιουργήσει μία υποτυπώδη διαφοροποίηση. Αντίθετα προσαρμόζουμε όλη τη λειτουργικότητα πάνω στις ανάγκες του κάθε πελάτη και του είδους των προϊόντων που προσφέρει.



#3 Εργαλεία Marketing


Το Appwise παρέχεται στον πελάτη με ένα ολοκληρωμένο πακέτο εργαλείων Marketing, μηχανισμούς και κώδικες που υποστηρίζουν τόσο τις πολιτικές της επιχείρησης όσο και τη σωστή τροφοδότηση των μηχανών αναζήτησης και των Social Media με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμπεριφορά του καταναλωτή.



#4 Ταχύτητα



Στις περισσότερες περιπτώσεις των Open Source συστημάτων που δεν έχει γίνει η βέλτιστη παραμετροποίηση, παρατηρείται καθυστέρηση στην πραγματική φόρτωση των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Αυτό από μόνο του μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για τη μείωση των πωλήσεων. Το Appwise με ολοκληρωμένα συστήματα Caching και σχετικές τεχνολογίες προσφέρει eshops που αποκρίνονται ταχύτατα από όλες τις συσκευές.



#5 Σύστημα Διαχείρισης



Το Appwise προσφέρει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, καλά οργανωμένο με τρόπο που να βοηθάει τον χρήστη του και όχι να τον μπερδεύει με περιττές πληροφορίες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να εστιάσει σε αυτό που έχει πραγματικά αξία και όχι σε διαδικαστικά ζητήματα.



Ζητήστε από την εταιρεία μας να σας κάνουμε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση Demo του Appwise έτσι ώστε να γνωρίσετε με κάθε λεπτομέρεια τις δυνατότητες και τη λειτουργικότητα του. Κάντε το επόμενο βήμα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και ανεβάστε τις πωλήσεις από την επόμενη κιόλας ημέρα.  
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.
 
 






 
Share: